bg-left2

שירותי שיחות ועידה

שירות שיחות ועידה קוליות של ברידג' טוק


שירות וידאו קונפרנס של ברידג' טוק


שירות פגישות אינטרנט של ברידג' טוק

חלוצי שיחות ועידה – חברות הייטק

החלוצים האמתיים של חידושים טכנולוגיים במשק הן חברות ההייטק.
אנחנו בעיצומה של תקופת חדשנות מדיה חסרת תקדים המשנה את חייהם של מיליארדי אנשים ברחבי העולם. זוהי תקופה מרגשת עבור הצרכנים  והיזמים המפתחים פלטפורמות חדשות ומכשירים המשמשים אותנו לבידור, להפקת יידע, והתחברות עם משתמשים בדרכים שהיו רק חלום לפני עשור.

מנהלים מכל הסקטורים והמגזרים  הטכנולוגיים יודעים היטב שצריך לסייע ולעודד חברות תעשייתיות  מסורתיות  להשתמש  ולשגשג  בענף שבו החדשנות היא הזדמנות ולא איום.

עבור עסקים רבים, שיחות ועידה הן בגדר תעלומה. כמעט כל עסק השתתף או התארח בשיחת ועידה פרטית. עם זאת , רובם יודעים מעט מאוד על איך למקסם תועלת מאותם סוגי התקשורת , כגון שיחות ועידה בינלאומיות, שיתוף יישומים  ווידאו בשיחות ועידה. חברות העושות שימוש בטכנולוגיות שיחות ועידה/וידאו רואה בהם כלי רב ערך בארגון שלהם  לחיסכון בזמן וכסף וכחלק מהתרבות הארגונית שלהן.

 

עבור ענף ההייטק חדשנות טכנולוגית מהווה ריגוש, אתגר חיובי שיש לאמצו וליישם אותו , עבורם חידושים טכנולוגיים כמו שיחות ועידה , הם כמו "נוף מתחלף שהם חיים ומתהלכים בו". הם מודעים לכך שחדשנות בחלק אחד של המערכת האקולוגית עשויה להפחית עלויות או לשפר את חוויית הלקוח והמשתמש . הם אינם חוששים לצעוד בנתיב חדש גם אם זה עלול לשבש את המודל העסקי של החברה .

שימוש בשרותי שיחות ועידה משנה את פרופיל הכוחות בזירה העסקית , כל משתתף נמצא בטריטוריה הנוחה לו, בזירת העבודה שלו ! הנוף הכללי של המפגש לובש ממדים שונים.

כוחות אלה ביסודם משנים את המערכת האקולוגית והתוכן באמצעות ההשלכות על המשתמשים .
אוכלוסיית ההייטק שמורגלת לקצב החדשנות הטכנולוגית יודעת להתאים את עצמה ולעמוד בקצב ובהשלכות לעומת התעשייה המסורתית שמגיבה בחשדנות והססנות.

לפני פחות מחמש שנים, מנכ"לים ספורים מחוץ לתעשיית ההייטק שמעו את המושג שירות "שיחת ועידה" ושימוש בשירות  ברמה העסקית . הרוב המכריע של החברות ישב על הגדר מנסה להבין את המשמעות של "השיגעון החדש". לעומתם חברות ההייטק השונות אימצו את שירות שיחות הועידה  וראו את הפוטנציאל העסקי האדיר שמתבטא בחיסכון , ביעילות, מקצועיות ובעיקר ביצירת גלובליזציה של העסק .

הפער בין המאמצים לבין אלה המחכים לעשות את הצעד מצטמצם  בפועל, אך אין ספק שחברות ההייטק הן החלוצות להשתמש בשיחות הועידה .

אז מי פועל נכון?  המאמצים החלוצים או חברות שעדיין יושבות על הגדר?

על פי ניתוחים סטטיסטיים , בעוד שחברה ממוצעת משקיעה  סכום מסוים בשנה על שרותי שיחות ועידה, חברות מסורתיות משקיעות יותר מאמצים וכספים  בתהליכים מוקדמים  בניהול העסקה , וההוצאות משמעותיות  יותר בתחום הלוגיסטיקה המכירות ושימור לקוחות כמו ביצוע עבודת CRM, ייעוץ שירות
לקוחות אסטרטגיה ושיווק.

לעומת זאת חברות ההייטק המאמצות של טכנולוגית שיחות הועידה החזירו את  הערך הכלכלי האמתי של השקעותיהם מהר מאוד.

סצנת שיחות הועידה מסעירה ועושה גלים ממנפת עסקים, בונה גשרים ומובילה את מנהיגי ההייטק לפעול ביישומים וטכנולוגיות חדשניות , הם לא מרשים לעצמם ליפול למלכודת של לחשוב שאיכשהו  " הכל השתנה" בעולם החדש הזה .

ההתייחסות והשימוש של חברות ההייטק בשיחות ועידה היא במסגרת אסטרטגיה רחבה יותר של מעורבות הלקוח ,עבורם היא מהווה סוג של מדיה חברתית שיכולה ליצר שיווק יעיל וחסכוני, מכירות, שירות ובעיקר נגישות לכל מקום בעולם.

בסקר שנעשה על יותר מ -3,000 צרכנים נמצא כיצד שיחות ועידה מזוהות כגורם מדיה חברתית ומיעלות באופן משמעותי את הקשרים העסקיים . נמצא כי לקוחות ההייטק  העובדים באמצעות שיחות ועידה מזוהים כיוצרי רשתות חברתיות , והוצאותיהן קטנות ב 20% עד 40% פחות מאשר חברות שאינן משתמשות בטכנולוגיה.

המחקר מצביע על מדד משותף של נאמנות לקוחות – הם מפגינים מחויבות רגשית עמוקה יותר לחברות , ומזוהים כעדכניים  וטובים יותר.